Skip to content Skip to footer

Розробка вебсайтів

Одним з найбільш розповсюджених сучасних способів інформаційної та підприємницької діяльності вважається ведення справ через глобальну мережу. Для її здійснення зазвичай використовують таку інтернет-платформу, як веб-сайт. Саме створенням веб-сайтів компанія Krasnyk Studio і займається вже понад 10 років. Здавалося б, що складного у розробці порталу? Але коли стаєш до справи, виявляється, що існує безліч тонкощів, які треба врахувати, щоб сайт вийшов дійсно крутим. Тому наші фахівці постійно вдосконалюють свої навички та стежать за інноваціями у світі IT-технологій. І виконання проекту будь-якого рівня складності не становить для них жодних проблем.

ПРОЦЕС ТВОРЕННЯ І СТВОРЕННЯ

Розробка та втілення у життя кожного замовлення — це поєднання індивідуального творчого підходу і строгого виконання усіх технічних етапів. У креативній складовій враховуються усі побажання та ідеї клієнта, те, яким би він хотів бачити вже готовий сайт. А от низка спеціалізованих дій включає в себе:

Постановка цілей

Після встановлення цілей настає етап створення технічного завдання. Тільки після його затвердження розпочинається розробка макету.

ВЕРСТКА ТА ПРОГРАМУВАННЯ

Наступні етапи: верстка та програмування. Після їх завершення починається робота над наповненням.

ГОТОВИЙ ВЕБ-САЙТ

Тестування та запуск веб-сайту.

На кожному з етапів наші фахівці ретельно та прискіпливо перевіряють усю наявну інформацію, щоб отримати дійсно якісний та унікальний портал.

ВИДИ ВЕБ-САЙТІВ

Залежно від поставлених замовником задач підбирається оптимальний тип сайту для їх виконання. Фахівці нашої студії успішно працюють з різними видами платформ, серед яких є і наступні:

Сайт-візитка — сторінка з інформацією про організацію, товариство, підприємство, приватну особу тощо;

Інтернет-магазин — платформа для торгової діяльності;

Промо-сайт — маркетингова платформа для розкрутки бренду, товару і т.д.;

Сайт-каталог — містить перелік інформації про різні товари.

У переважній більшості саме такі типи сайтів користуються попитом у замовників. Тож команда Krasnyk Studio завжди виконує бажання клієнтів і втілює їх життя.

Є запитання?

Ми з радістю Вам відповімо!